Perfecte passende systemen
voor uw bedrijf

Industrie

Voor magazijnen, productiebedrijven en andere industriële locaties zijn vending machines een slimme investering. Werknemers in de industriële sector verrichten mentaal en fysiek zwaar werk. Ze hebben daarom behoefte aan energierijke voeding en verfrissende dranken. Met onze machines kunt u op ieder moment van de dag verse en gezonde producten aanbieden. Bovendien kunnen we onze vending machines op maat samenstellen, zodat ze perfect aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers.

Win-win voor u en uw medewerkers

Investeren in onze drank- of foodautomaten is niet alleen goed voor de gezondheid van uw medewerkers, maar ook voor uw eigen bedrijf. Doordat de machines zelfstandig functioneren, hoeft u er zelf geen tijd en energie in te steken. Ons slimme voorraadbeheer zorgt ervoor dat de machines altijd goed gevuld zijn en verspilling gereduceerd wordt. Een snelle en eenvoudige toegang tot een snack, drankje of zelfs een complete maaltijd voor uw medewerkers, komt de productiviteit van uw bedrijf ten goede. Dat betekent winst voor alle partijen.

Automaten laten plaatsen?

Vendingland biedt eindeloze mogelijkheden in het op maat maken van vending machines. Kies zelf welke toepassingen de machines moeten bevatten en hoe deze eruit komen te zien. Op deze manier sluiten ze perfect aan op de inrichting van uw bedrijf. Meer weten? Neem dan contact op met Vendingland en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.

Meer informatie?

Trends in Industrie

Betere gezondheid bij fysieke beroepen

Een slechte levensstijl kan leiden tot verhoogd ziekteverzuim onder werknemers en dit kan een behoorlijke impact hebben op de kosten voor u als werkgever. Vendingland begrijpt het belang van gezonde voeding en helpt daarom betere keuzes te maken. Onze vending machines bieden een scala aan gezonde opties zoals verse salades, fruit en mineraalwater.

Totaalleverancier in iedere sector

Bij Vendingland hebben wij klanten in verschillende sectoren. Of het nu gaat om scholen, zakelijke dienstverleners of sportinstellingen. Wij hebben jarenlange ervaring in alle denkbare branches. Zo ook in de industriële sector. We begrijpen dat elke sector unieke uitdagingen en behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan vending machines en maatwerkopties om aan deze behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een snelle snack, een verfrissend drankje of een complete (warme) lunch voor uw vakmensen. Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw bedrijf. Neem contact met ons op om te bespreken hoe dit binnen uw bedrijf eruit kan komen te zien.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Onze diensten:


Huren

Huren

Geen hoge aanschafkosten of de verantwoordelijkheid van eigendom. Huren bij Vendingland betekent betaalbaar vendinggemak. Wilt u nog meer efficiëntie behalen? Kies dan voor een combinatie met onze full service mogelijkheden.

Full Service

Full Service

Ga voor 100% gemak en onnodige verspilling van producten en ontdek nog meer mogelijkheden van onze full service dienstverlening! Zo monitoren wij op afstand de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen we lokale partners aan om producten tijdig aan te vullen.

Kopen

Kopen

Gaat uw voorkeur uit naar eigen beheer en heeft u de ervaring en expertise in huis om vendingmachines te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor volledige aankoop. Een eenmalige investering, zonder doorlopende kosten.