Wij van Vendingland
hebben de ambitie

Altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken. Vendingland is een typisch familiebedrijf. Wij zijn ons al meerdere generaties actief in de vendingwereld en weten ondertussen maar al te goed wat de meest geliefde machines zijn en welke omgeving ze te plaatsen zijn. We werken graag samen met architecten en cateraars. Of u nu op zoek bent naar verse bonenkoffie voor uw personeel, of uw bezoekers de mogelijkheid wil bieden van een warme soep te genieten.

Onze roots liggen in het oosten van het land. We zijn nuchtere, hard werkende mensen. Wij beloven niets, dat we niet waar kunnen maken en hechten veel waarde aan een goede kwaliteit tegen een realistische prijs. Geen overbodige luxe, wél hele mooie machines die goed werken.

Iedereen in ons team heeft een onvoorwaardelijke liefde voor automaten.

Op ons hoofdkantoor in Neede verzorgen wij alle aanvragen en plaatsingen en vanuit onze distributiecentra verzorgen we een snelle bevoorrading. Via de QR-code op onze machine kun je op ieder moment storingen melden en onze mensen zijn van 8 tot 5 bereikbaar om die te verhelpen. Maar, bovenal om storingen voor te zijn door de machines tijdig te onderhouden.