Jarenlange ervaring en
innovatieve ambitie

Het verhaal van Vendingland begint al generaties geleden in Neede, een stadje in het oosten van het Nederland. Onze hardwerkende familie met een enthousiaste interesse voor automaten, begon met het verkopen van vending machines. Toen keken ze al verder dan de actuele mogelijkheden en met hun ambitie zorgde ze ervoor dat het bedrijf bleef ontwikkelen en groeien. Door de jaren heen heeft het bedrijf dan ook veel veranderingen doorgemaakt. Van oude mechanische automaten tot de nieuwste geavanceerde machines. En onze ambitie om te vernieuwen is groter dan ooit. Steeds opnieuw kijken we met een andere blik naar de mogelijkheden die vending machines kunnen bieden en waarin nieuwe technologieën, duurzaamheid en gezonde voeding een belangrijke rol spelen.

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van de consument en werken samen met architecten en cateraars om dit te vertalen naar creatieve en innovatieve vending oplossingen. Dat vergt diepgaande kennis, die wij door jarenlange ervaring hebben opgedaan. Wij kennen de markt en de mogelijkheden binnen de diverse sectoren als geen ander. En onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van de beste vending machines. Vendingland creëert voor iedere sector de perfecte ervaring, voor iedere specifieke ruimte. Inclusief de fullservice die u daarbij mag verwachten.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en hoogwaardige catering oplossingen voor uw bedrijf, dan bent u bij Vendingland aan het juiste adres. Wij zijn er niet alleen om u van de kwalitatieve hoogwaardige machines te voorzien, maar ook van de allerbeste service.


Onze machines zijn door de jaren heen veranderd, maar onze liefde voor het vak is altijd hetzelfde gebleven.