24/7 een ruime keuze voor
elk moment van de dag

Sport

Een vending machine in de sportschool kan de workout van jouw gasten maken of breken. Vendingland biedt een compleet aanbod van gezonde snacks en is daarmee voor iedereen van toegevoegde waarde. Niet een chocolade reep, maar een banaan voor het sporten die zorgt voor een energie boost. Een vending machine kunnen wij op maat maken en omtoveren tot een automaat die aansluit op de behoeften van jouw gasten.

Welke automaat kiezen voor mijn sportschool?

De meeste sportscholen hebben weinig personeel nodig om goed te draaien. De komst van een Micro Market gaat daar niets in veranderen. Een Micro Market draait onbemand maar biedt volledig service. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën maken we het bijvoorbeeld mogelijk om contactloos te betalen en verse maaltijden te serveren. Wat dacht je van een maaltijd boordevol eiwitten? Ideaal voor na het sporten! Hierin bieden we voldoende keuze. Zo bieden we ook vegetarische en veganistische maaltijden aan. Daarnaast verkopen we ook gewone food– en drankautomaten.

Vending machine op maat laten maken

Natuurlijk wil je in uw sportschool een vending machine die matcht met het interieur. Vendingland biedt eindeloze mogelijkheden qua design en toepassingen. Ook kun je er zelf voor kiezen om een automaat te huren of te kopen. Daarnaast bieden we ook nog de mogelijkheid tot een full-service pakket. We regelen dan echt alles voor jou. Zo ook het aanvullen van de voorraad, waarbij we slim gebruik maken van data zodat jouw gasten nooit misgrijpen en we er altijd op tijd bij zijn om een product bij te vullen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Interesse in een van onze automaten? Graag bespreken we de mogelijkheden met je door. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in en dan zullen we zo snel mogelijk bij je terugkomen.

Trends in Sport

Er is meer behoefte aan gezonde en verantwoorde voeding

Voor goede sportprestatie is goede voeding van belang. De tijd dat je enkel een zakje chips, chocoladereep of kauwgom uit de automaat trok is voorbij. Verse en gezonde producten en proteine shakes, daar gaat het tegenwoordig om. Vanzelfsprekend bieden wij een totaal assortiment met gezonde producten, waar iedereen vol energie het beste uit zichzelf haalt.

Totaal concept voor efficientie

Met de uitstraling van onze machines kunnen we alle kanten op. De machines kunnen onopvallend opgaan in de ruimte, maar we bieden ook machines die gezien mogen worden. In beide gevallen staat het gemak en efficiënt gebruik centraal, waardoor jij en jouw gasten kunnen genieten van een ruim assortiment uit onze machines. Zichtbaar en onzichtbaar.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Wij van Vendingland hebben de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken. Dat bieden wij in drie mogelijke vormen.
Kopen

Alles in eigen beheer en geen verborgen kosten. Totale controle

Huren

Geen grote uitgave in een keer, maar wel de bekende service van Vendingland.

Full Service

Op maat geleverd en wij regelen alles voor je, zodat je er geen omkijken naar hebt.