Voor gezonde en
verantwoorde voeding

Sport

Voor goede sportprestaties is gezonde voeding en voldoende hydratatie van belang. Bij Vendingland begrijpen we dat een zakje chips of chocoladereep niet bijdragen aan de ondersteuning van deze prestaties. In onze slimme vending machines vindt u daarom een groot assortiment met verse en verantwoorde producten, verfrissende energiedrankjes en voedzame proteïneshakes. Ook vegetarische en veganistische producten of maaltijden kunnen wij hieraan toevoegen. Wij kunnen onze machines op maat maken en vullen, voor de optimale energieboost voor uw klant in alle filialen van uw sportaccommodatie.

Welke automaat kiezen voor mijn sportscholen?

We begrijpen dat vending machines moeten passen bij de sportieve behoefte van uw klant. Daarom beschikken we over een breed assortiment automaten. Van slimme drank- en foodmachines tot smart fridges en smart freezers. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën kunnen we zelfs verse en eiwitrijke maaltijden te serveren. Al dan niet vegetarisch of veganistisch. Ideaal voor na het sporten! En met ons fullservice pakket regelen we alles voor u en uw personeel. Van het aanvullen van de voorraad tot het verhelpen van storingen. Zo kunnen uw klanten altijd genieten van gezonde en verse producten, zonder inzet van personeel.

Op maat gemaakt

Naast maatwerk in het aanbod van voedingsproducten leveren wij ook maatwerk in het design van de vending machines. We kunnen desgewenst uw huisstijl hierin meenemen, zodat de machines perfect passen in het sportieve interieur van de sportaccommodatie. Ook een luxe ombouw behoort tot de mogelijkheden. Verder kunnen de machines voorzien worden van bijvoorbeeld een contactloos betaalsysteem of een afvalshredder. Genoeg opties om uit te kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in onze vending machines en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Trends in Sport

Behoefte aan gezonde en verantwoorde voeding

Voor goede sportprestatie is goede voeding van belang. Professionele en amateur sporters zijn zich steeds bewuster van wat ze eten en de invloed daarvan op hun gezondheid en hun sportprestaties. Wij sluiten aan bij deze ontwikkelingen met onze gezonde producten in de vending machines voor bijvoorbeeld sportcentrums, fitnessscholen, zwembaden en tennisbanen. Ook stellen wij alternatieven

Totaal concept en fullservice

Met de uitstraling van onze machines kunnen we alle kanten op, zodat het naadloos aansluit bij het concept en de wensen van uw sportaccommodaties. Wij bieden totale service bij onze vending oplossingen. Van de tekentafel naar tevreden sporters. Ontwerp, installatie en volledig beheer. U heeft er geen omkijken meer naar.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Onze diensten:


Huren

Huren

Geen hoge aanschafkosten of de verantwoordelijkheid van eigendom. Huren bij Vendingland betekent betaalbaar vendinggemak. Wilt u nog meer efficiëntie behalen? Kies dan voor een combinatie met onze full service mogelijkheden.

Full Service

Full Service

Ga voor 100% gemak en onnodige verspilling van producten en ontdek nog meer mogelijkheden van onze full service dienstverlening! Zo monitoren wij op afstand de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen we lokale partners aan om producten tijdig aan te vullen.

Kopen

Kopen

Gaat uw voorkeur uit naar eigen beheer en heeft u de ervaring en expertise in huis om vendingmachines te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor volledige aankoop. Een eenmalige investering, zonder doorlopende kosten.