Wij dragen bij aan een
complete leeromgeving

Onderwijs

Met gemakt toegang tot gezonde voeding

Bij Vendingland vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een gezonde leefstijl voor scholieren en studenten. Vendingland plaatst machines die hiertoe eenvoudig toegang bieden. Van broodjes en fruit tot groentesnacks en gezonde drankjes. Bovendien kunnen wij de inhoud van de automaten aanpassen naar specifieke wensen, zoals vegetarisch, veganistisch of glutenvrij. Met onze focus op gezonde voeding kunnen wij bijdragen om bewuste keuzes te stimuleren.

Kantine versus vending machine

Onze machines zijn een zeer goed alternatief voor de kantines op scholen, universiteiten of andere onderwijsinstellingen. We bieden een breed scala aan machines, waaronder smartfridges en freezers waardoor leerlingen zonder personeel of kantine toegang hebben tot maaltijdsalades, ijs, fruit, yoghurt en meer. Deze selfservice zorgt voor gemak, zonder personeel of toegang tot een kantine. Daarbij draagt het contactloze betaalsysteem bij aan een veiligere omgeving. Onze vending machines zijn 24 uur per dag beschikbaar, zodat studenten tussen de lessen door en zelfs buiten de reguliere openingstijden van de kantine kunnen genieten van gezonde voeding en drankjes.

Duurzaamheid

Onze slimme vending machines helpen bij het verminderen van voedselverspilling. Wij kunnen de hoeveelheid voedingswaren die ze aanbieden aanpassen aan de vraag, waardoor er minder voedsel wordt weggegooid. De machines zijn uitgerust met energiebesparende functies zoals ledverlichting en slimme koelingssystemen. Hiermee verminderen we de negatieve impact op van onze consumptiepatronen op het milieu en dragen we bij aan een gezondere planeet.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor scholen en universiteiten,
neem dan contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Trends in Onderwijs

Veilig en Contactloos betalen

Waar u vroeger nog uw laatste muntgeld in de vending machine stopte, betaalt u nu eenvoudig, veilig en snel met uw bankpas, smartwatch of telefoon. Deze betaalmogelijkheden zorgen voor een prettige en veilige gebruikerservaring.

kent u onze nieuwe automaten al?

Onze nieuwe vending machines zijn ontworpen met oog voor design, aantrekkelijke productpresentaties en optimaal gebruiksgemak. Of het nu gaat om snacks, drankjes of maaltijden, onze automaten trekken de aandacht van iedere scholier of student.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Onze diensten:


Huren

Huren

Geen hoge aanschafkosten of de verantwoordelijkheid van eigendom. Huren bij Vendingland betekent betaalbaar vendinggemak. Wilt u nog meer efficiëntie behalen? Kies dan voor een combinatie met onze full service mogelijkheden.

Full Service

Full Service

Ga voor 100% gemak en onnodige verspilling van producten en ontdek nog meer mogelijkheden van onze full service dienstverlening! Zo monitoren wij op afstand de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen we lokale partners aan om producten tijdig aan te vullen.

Kopen

Kopen

Gaat uw voorkeur uit naar eigen beheer en heeft u de ervaring en expertise in huis om vendingmachines te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor volledige aankoop. Een eenmalige investering, zonder doorlopende kosten.