Een goede zorg
voor de wereld

Een goede zorg voor de wereld zien wij als een serieuze zaak wij willen hier dan ook zorgvuldig mee omgaan. Je kan niet meer om maatschappelijk verantwoord ondernemen heen en je bent in zekere zin afhankelijk van leveranciers. Die verantwoordelijkheid nemen wij dus met alle liefde op ons en graag vertellen we je hoe wij hier mee bezig zijn.

Kies voor duurzaamheid, kies voor Vendingland

Ben jij al begonnen met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan wil je ook een vending machine die duurzaam is. Onze machines zijn duurzaam ontworpen, hebben een tijdloos design en gaan dus jaren mee. De eindklant merkt dat aan een productaanbod dat gezond en verantwoord is. Zo heeft al onze koffie het Rainforest Alliance keurmerk en bieden we vegetarische en veganistische opties in het productaanbod. Gezond eten is dan ook een van de pijlers die onze business kenmerkt. Behalve dat, proberen we verspilling te voorkomen en kunnen onze machines op afstand korting geven om te voorkomen dat iets weggegooid moet worden. Natuurlijk wil je weten hoe wij kunnen bijdragen aan de duurzaamheid van jóúw bedrijf. We geven je graag een kijkje achter de schermen bij Vendingland, want daar maken we pas echt het verschil!

Vendingland in 2023 CO2-neutraal

Geduld is een schone zaak – onverantwoord omgaan met de planeet niet. We hebben dan ook niet het geduld om te wachten met maatschappelijk verantwoord ondernemen en hebben deze in alle facetten van onze bedrijfsvoering doorgevoerd. Zo is het bedrijfspand waarin we werken sinds 2016 gasloos. We bouwen echter een nieuw pand wat zelfvoorzienend zal zijn. De elektriciteit wordt nu opgewekt door middel van zonnepanelen. Zo proberen we stukje bij beetje het bedrijf volledig duurzaam te maken. Uiteindelijk is ons streven om volledig CO2-neutraal te zijn in 2023.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Verder met ons praten over duurzaamheid en precies weten hoe wij hier invulling aan geven? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan door middel van het contactformulier!