Vendingland:
Voor een groene toekomst

Om goed voor onze wereld te zorgen is aandacht voor duurzaamheid noodzakelijk. Bij Vendingland dragen wij hieraan bij met nieuwe, innovatieve technologieën en methoden die duurzaamheid bevorderen. Graag vertellen we u meer over onze ambities voor een beter milieu.

CO2-neutraal

Duurzaam ondernemen hebben wij in alle facetten van ons bedrijf en onze producten doorgevoerd. Zo is ons hoofdkantoor al sinds 2016 volledig gasvrij en tegenwoordig zelfs volledig zelfvoorzienend. Elektriciteit wekken we op met behulp van zonnepanelen. Gebouwd met duurzame materialen en volledig CO2-neutraal.

Duurzaam, nu en in de toekomst

Vendingland blijft nu en in de toekomst innoveren met het oog op duurzaamheid. We volgen de nieuwste mogelijkheden en technologieën om ervoor te zorgen dat onze machines en het aanbod van producten energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Wij zijn continue bezig met nieuwe, schonere en groene oplossingen. Met methodes om afval te verminderen, te werken met duurzamere verpakkingen en oplossingen om afval te recyclen. We gebruiken slimme oplossingen, zoals automatische houdbaarheidscontrole en slim voorraadbeheer. Hiermee gaan we verspilling tegen, kunnen we de prijzen van producten tijdig bijstellen en het aanbod nog beter afstemmen aan de behoefte van uw klanten, gasten of werknemers. Ook het assortiment van groene producten groeit. Zoals onze koffie met het Rainforest Alliance keurmerk en het aanbod van vegetarische en veganistische opties.

Kies voor duurzaamheid, kies voor vendingland

Bij Vendingland zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid en we streven ernaar om altijd de beste oplossingen te bieden voor onze klanten en voor het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het verduurzamen van uw bedrijf. Samen zetten we mooie stappen naar een groenere toekomst.