Maximaliseer de verkoop
en versnel uw marktefficiëntie

Hotels

Een vending machine in jouw hotel die gasten bedient zoals je dat zelf ook zou doen? Net zoals jouw hotel zich kenmerkt door gastvrijheid en luxe, geldt hetzelfde voor ons brede aanbod aan vending machines. En je kan het zo bont maken als je zelf wilt. Een upgrade is zo gedaan! We vertellen je graag wat er zoal mogelijk is.

Een vending machine die hotel-waardige service verleent

Een vending machine waar je altijd op aan kan? Vendingland maakt het mogelijk. Wij bieden geen gewone automaten aan, maar heuse Micro Markets die op zichzelf staan en toch volledige service verlenen. Je kan niet altijd terugvallen op personeel, en met de aanschaf van een van onze vending machines hoeft dat ook geen probleem te zijn. Ook de verkoop van dagverse maaltijden kan aan onze vending machine worden uitbesteed. Jouw gasten kunnen hun maaltijden ter plekke opwarmen en zo zijn er nog een aantal andere slimme innovaties waar onze machines gebruik van maken.

Waarom een vending machine van Vendingland?

Zoals je gasten alles uit handen neemt wanneer zij een verblijf boeken doen wij precies hetzelfde. Onze vending machines zijn slim en kunnen met dank aan innovatieve databeheer inzien wanneer wat bijgevuld moet worden. Zo voorkomen we onnodige verspilling, terwijl de vending machines altijd goed gevuld zijn. Dit is onderdeel van het full-service beleid van Vendingland. Daartoe behoort ook een op maat gemaakte automaat. Onze vending machines hebben menig bedrijf al blij gemaakt. Een op maat gemaakte vending machine kan in eigen huisstijl ontworpen worden en voorzien worden van bijvoorbeeld een contactloos betaalsysteem, een papier shredder of een combimagnetron. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Automaat laten plaatsen?

Al een idee van hoe een vending machine bij jou eruit moet komen te zien? Tof! We brengen jouw ideeën graag tot realisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Meer informatie?

Trends in Hotels

Koffie en een broodje

Iedereen wil een goede en lekkere kop koffie voor de start van een drukke werkdag. Wij bieden op ieder moment van de dag verse koffie. En voor de lunch een vers en gezond belegd broodje, in allerlei variaties. Hiermee krijgt jouw medewerker de juiste vitamines om de dag vol energie te kunnen volbrengen.

Totaal concept voor efficientie

Met de uitstraling van onze machines kunnen we alle kanten op. De machines kunnen onopvallend opgaan in de ruimte, maar we bieden ook machines die gezien mogen worden. In beide gevallen staat het gemak en efficiënt gebruik centraal. Daardoor kunnen jij en jouw gasten genieten van een ruim assortiment uit onze machines. Zichtbaar en onzichtbaar.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Wij van Vendingland hebben de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken. Dat bieden wij in drie mogelijke vormen.
Kopen

Alles in eigen beheer en geen verborgen kosten. Totale controle

Huren

Geen grote uitgave in een keer, maar wel de bekende service van Vendingland.

Full Service

Op maat geleverd en wij regelen alles voor je, zodat je er geen omkijken naar hebt.