Tevreden gasten met
hotelwaardige vending machines

Hotels

U wilt de gasten in uw hotels voorzien van de beste gastvrijheid en service. Daarom leveren we hoogwaardige vending machines die perfect aansluiten bij de luxe uitstraling van de hotels in uw keten. Bent u op zoek naar een oplossing om uw gasten buiten de horecatijden te voorzien van heerlijke maaltijden, snacks en drankjes, zonder inzet van personeel? Wij vullen de horecabeleving van uw gasten aan met onze op maat gemaakte moderne en slimme machines.

Vending machines met hotelwaardige service

Wij leveren machines met een modern en stijlvol design die volledig zelfstandig functioneren. Ze vormen de perfecte oplossing voor gasten die willen genieten van een heerlijke maaltijdsalade of snack op tijden dat er even geen personeel of horeca beschikbaar is, of wanneer ze liever geen gebruik willen maken van het restaurant. Met onze nieuwste smart fridges en freezers kunt u het aanbod voor uw gasten nog verder uitbreiden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verfrissend ijsje of een smakelijk stuk appelgebak? Wij adviseren u graag over de meest geschikte oplossing voor uw hotelketen, zodat u de kwaliteit en luxe kunt bieden die uw hotel kenmerkt.

Waarom Vendingland?

Als partner van Vendingland hoeft u zich geen zorgen te maken over de vending machines. We ontwerpen en plaatsen automaten op maat, zodat deze perfect aansluiten bij het design en de kwaliteitseisen van uw hotels. Als onderdeel van ons fullservice beleid monitoren we met innovatieve IT-technologie de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen we onze lokale partners aan voor tijdige aanvulling van producten. Zo voorkomt u onnodige verspilling, terwijl de machines altijd goed gevuld zijn. Onze slimme machines kunnen worden voorzien van extra’s en de nieuwste innovaties, zoals moderne betaalsystemen, een afvalshredder of een combimagnetron. De mogelijkheden zijn eindeloos! Graag vertellen we hoe u uw gasten van nog meer luxe en kwaliteit kunt voorzien.

Uw horeca hospitality uitbreiden?

Wilt u uw horeca hospitality uitbreiden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verschillende locaties voor uw hotelketen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en ideeën en leveren een vrijblijvende offerte op maat.

Meer informatie?

Trends in Hotels

Koffie en een broodje

Wilt u uw hotelgasten op elk moment van de dag kunnen voorzien van een heerlijke kop verse koffie en een gezond belegd broodje? Wij bieden de perfecte oplossing! Onze automaten zijn eenvoudig te bedienen en bieden de beste koffievariaties. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan verse, gezonde en heerlijke belegde broodjes.

Totaal concept

Met de uitstraling van onze machines kunnen we alle kanten op, zodat het naadloos aansluit bij het concept en de wensen van uw hotels en hotelgasten. Wij bieden volledige service bij onze vending oplossingen. Van de tekentafel naar tevreden gasten. Ontwerp, installatie en beheer. U heeft er geen omkijken meer naar.

BIJ VENDING MACHINES ZIJN DE OPTIES EINDELOOS

Onze diensten:


Huren

Huren

Geen hoge aanschafkosten of de verantwoordelijkheid van eigendom. Huren bij Vendingland betekent betaalbaar vendinggemak. Wilt u nog meer efficiëntie behalen? Kies dan voor een combinatie met onze full service mogelijkheden.

Full Service

Full Service

Ga voor 100% gemak en onnodige verspilling van producten en ontdek nog meer mogelijkheden van onze full service dienstverlening! Zo monitoren wij op afstand de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen we lokale partners aan om producten tijdig aan te vullen.

Kopen

Kopen

Gaat uw voorkeur uit naar eigen beheer en heeft u de ervaring en expertise in huis om vendingmachines te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor volledige aankoop. Een eenmalige investering, zonder doorlopende kosten.