24/7 een ruime keuze voor
elk moment van de dag

Public Vending

Onderweg of in de stad? Soms is er dan behoefte aan een snelle hap. Toch kan het erbij inschieten als je haast hebt, of wanneer je simpelweg niet de behoefte hebt om er uitgebreid voor te gaan zitten. En terecht! Maar dat wil niet zeggen dat het niet anders kan. Met de vending machines van Vendingland zorgen we op openbare plekken voor een gezonde, verantwoorde snack.

Public vending machine plaatsen

Voor een gezond tussendoortje of dorstlesser zou je niet afhankelijk moeten zijn van een supermarkt of restaurant. Onze vending machines bieden hetzelfde gemak als waarmee je thuis iets uit de koelkast haalt en zijn daarom uitermate geschikt voor openbare ruimtes. Denk dan bijvoorbeeld aan het station, de bieb of een theater. Bij Vendingland combineren we de beste kwaliteit en optimale gebruikservaring. Zo kun je ook gewoon contactloos betalen. Pas ervoor en weer door! 

Vending machine op maat

Een vending machine op maat laten maken? Dat kan bij Vendingland. De mogelijkheden zijn eindeloos beperken zich niet alleen tot design, al kunnen we ook op dat gebied flink uitpakken. Zo kun je kiezen voor de optie contactloos betalen maar kunnen we vending machines ook upgraden naar een Micro Market. Dan is er geen sprake meer van een vending machine, maar een winkel zonder personeel waar alsnog verse maaltijden afgehaald kunnen worden. Openbare plekken trekken een breed publiek en daar houden we rekening mee in ons aanbod. In onze food- en drankautomaten zijn een groot aantal opties beschikbaar zodat bijvoorbeeld ook mensen met allergieën, vegetariërs en veganisten aan hun trekken komen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

De pijlers van Vendingland zijn gebruiksgemak en kwaliteit waarvoor onze vending machines zich uitstekend lenen voor public vending. Interesse? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door middel van ons contactformulier. Graag bespreken we de mogelijkheden met je!

Trends in Public Vending

Wij helpen graag met maatwerk

Vanuit ons distributiecentrum leveren wij al onze producten voor de machines en Micro Markets rechtstreeks bij jullie aan. Dit doen wij op basis van een slim voorraadbeheer, waardoor je nooit met een lege machine of lege schappen in de Micro Market komt te staan.

Ga voor de gezonde keuze

In de zorg staat gezondheid op nummer 1. De tijd dat je enkel een zakje chips, chocoladereep of kauwgom uit de automaat trok is definitief voorbij. Verse en gezonde producten, daar gaat het tegenwoordig om. Vanzelfsprekend bieden wij een totaal assortiment met gezonde producten, waar uw werknemer of bezoeker blij van wordt.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Wij van Vendingland hebben de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken. Dat bieden wij in drie mogelijke vormen.
Kopen

Alles in eigen beheer en geen verborgen kosten. Totale controle

Huren

Geen grote uitgave in een keer, maar wel de bekende service van Vendingland.

Full Service

Op maat geleverd en wij regelen alles voor je, zodat je er geen omkijken naar hebt.