Slimme toegang tot een snelle snack;
dat is het gemak van vending

Public Vending

Met onze slimme en innovatieve vendingmachines bieden wij een breed assortiment aan producten op publieke locaties, zonder dat u zelf aanwezig hoeft te zijn. Onze machines zijn perfect geschikt voor diverse binnen- en buitenlocaties, zoals benzinestations, oplaadstations, vliegvelden, treinstations of andere publieke locaties van uw onderneming. 

Met behulp van geavanceerde technologieën, zoals zelfbedieningskiosken en moderne betalingssystemen, zorgen wij voor een snelle en efficiënte verkoop zonder de noodzaak van personeel. Zelfs wanneer uw bedrijf gesloten is, zijn onze producten 24/7 beschikbaar. Om vandalisme te voorkomen, zorgen wij voor een stevige ombouw van de automaten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze vendingmachines goed opvallen, inclusief de mogelijkheid voor lichtreclame.

Trends in Public Vending

Wij helpen graag met maatwerk

Vendingland levert maatwerk. Samen met u kijken we naar de ideale vending oplossing voor uw locaties. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van drankautomaten tot smart fridges en zelfs smart freezers. We bepalen het optimale assortiment producten, afgestemd op uw bezoekers en kijken welk design het beste bij uw organisatie past.

Ga voor de gezonde keuze

Er is steeds meer vraag naar verse en gezonde producten. Ook bij Vendingland staat duurzaamheid en gezondheid voorop en daarom bieden wij een breed assortiment aan verse en gezonde opties. En natuurlijk ook producten die geschikt zijn voor vegetariërs, veganisten of mensen met een allergie.

Public vending machines plaatsen


Bij Vendingland combineren we de beste kwaliteit met een optimale gebruikservaring. Wij ontwerpen, installeren en beheren de machines, aangepast op uw behoefte en die van uw klanten. Wij geven u inzicht in uw verkoopgegevens en trends. Hierdoor kunt u het assortiment en prijzen eenvoudig optimaliseren om de omzet te verhogen.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Onze diensten:


Huren

Huren

Geen hoge aanschafkosten of de verantwoordelijkheid van eigendom. Huren bij Vendingland betekent betaalbaar vendinggemak. Wilt u nog meer efficiëntie behalen? Kies dan voor een combinatie met onze full service mogelijkheden.

Full Service

Full Service

Ga voor 100% gemak en onnodige verspilling van producten en ontdek nog meer mogelijkheden van onze full service dienstverlening! Zo monitoren wij op afstand de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen we lokale partners aan om producten tijdig aan te vullen.

Kopen

Kopen

Gaat uw voorkeur uit naar eigen beheer en heeft u de ervaring en expertise in huis om vendingmachines te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor volledige aankoop. Een eenmalige investering, zonder doorlopende kosten.