Van een snelle snack
tot een gezonde maaltijd

Kantoor

De machines van Vendingland geven uw medewerkers meer dan alleen een snelle snack om even op te laden. Ons gevarieerde productaanbod in food- en drankautomaten biedt naast deze traditionele snacks ook verse maaltijden met vegetarische en veganistische opties. Hiermee kunt u uw medewerkers voorzien van gezonde lunch- en dinermaaltijden. In tijden waarin medewerkers steeds meer flexibel en tijdonafhankelijk werken, levert dit met onze machines geen probleem meer op. Vendingland verzorgt diverse en moderne catering machines in al uw kantoorpanden, zonder dat hier cateringpersoneel voor nodig is. Handig, lekker én voedzaam.

Slimme vending machines op uw kantoor

Gezonde voeding speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving en ons aanbod van diverse vending machines sluit hierop aan. Ons gevarieerde productaanbod in food- en drankautomaten biedt niet alleen traditionele snacks, maar ook gezonde tussendoortjes en verse maaltijden. Van drankautomaten tot smart freezers. Onze machines zijn volledig op maat te maken, van het design tot innovatieve extra’s, zodat deze perfect passen bij uw bedrijf.

De voordelen van Vendingland

Wij bieden fullservice bij onze vending oplossingen. Wij ontwerpen de machines desgewenst met uw eigen huisstijl, verzorgen de installatie en nemen het operationele beheer uit handen. Met moderne IT-technologie monitoren wij op afstand de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen wij onze lokale partners aan voor de tijdige aanvulling van producten. Bovendien heeft uw personeel op ieder gewenst moment van de dag toegang tot een lekkere snack of maaltijd. U heeft er geen omkijken meer naar!

Trends in Kantoor

Warme maaltijd op kantoor

Nu er steeds meer plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt wordt is het moeilijker om uw catering in de kantoren hierop af te stemmen. Met onze oplossingen met slimme vending machines heeft uw personeel altijd toegang tot een heerlijke maaltijd. Afgestemd op de dieetwensen van uw personeel waarbij ook vegetarische en veganistische opties mogelijk zijn.

Smart Fridge

Haal een heerlijke verse lunch uit onze eenvoudig te bedienen Smart Fridge. Gezonde, voedzame maaltijden om vol energie weer verder te werken. Op ieder gewenst moment van dag en zonder cateringpersoneel. Alsof u thuis iets lekkers uit de koelkast haalt. De voorraad wordt real-time bijgehouden en tijdig afgeprijsd, zodat er geen sprake is van voedselverspilling.

Onbeperkte mogelijkheden met de nieuwste technieken

Breid uw kantoorfaciliteiten uit met onze geavanceerde smart fridges en freezers! Deze innovatieve machines kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen en bieden een ruime keuze aan gekoelde of bevroren producten. Perfect voor uw hybride werkomgeving. Wilt u meer weten hoe deze slimme machines in uw kantoorconcept passen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig en voordelig het is om uw medewerkers te voorzien van gezonde maaltijden en snacks.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Onze diensten:


Huren

Huren

Geen hoge aanschafkosten of de verantwoordelijkheid van eigendom. Huren bij Vendingland betekent betaalbaar vendinggemak. Wilt u nog meer efficiëntie behalen? Kies dan voor een combinatie met onze full service mogelijkheden.

Full Service

Full Service

Ga voor 100% gemak en onnodige verspilling van producten en ontdek nog meer mogelijkheden van onze full service dienstverlening! Zo monitoren wij op afstand de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen we lokale partners aan om producten tijdig aan te vullen.

Kopen

Kopen

Gaat uw voorkeur uit naar eigen beheer en heeft u de ervaring en expertise in huis om vendingmachines te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor volledige aankoop. Een eenmalige investering, zonder doorlopende kosten.