Een gezonde lunch
voor al je medewerkers

Kantoor

Een vending machine op werk nodigt uit tot een kleine pauze voor medewerkers. Hard nodig, als jouw medewerkers urenlang zwoegen (achter hun bureau). Als werkgever scoor je dan ook geheid punten bij je medewerkers door voor een verantwoorde snack te zorgen. Vendingland heeft dan ook precies wat jij en jouw medewerkers nodig hebben!

Een vending machine op het kantoor plaatsen

Een koffieautomaat op het kantoor kan op veel publiek rekenen, maar dan moet deze natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn! Kwaliteit is een van de speerpunten van Vendingland en dat is terug te zien in ons gevarieerde productaanbod in onze food- en drankautomaten. De tijd dat koek en snoep de machines domineerden hebben wij achter ons gelaten en ingeruild voor verse maaltijden. Daarbij houden we rekening met voldoende verschillende opties, zo kun je bijvoorbeeld ook voor vegetarische of veganistische opties kiezen. Zo zorg je met gemak voor een gezonde lunch voor al je medewerkers!

De voordelen van een machine van Vendingland

Ieder bedrijf is anders, zo ook de behoeften van onze klanten. Wij denken altijd graag met je mee wat resulteert in een vending machine die past bij jouw bedrijf. Niet alleen gaat deze helemaal op in het interieur van jouw kantoor, maar ook kunnen er aanpassingen worden gerealiseerd die de machine een stuk gebruiksvriendelijker maakt. Zo maken een combimagnetron en contactloos betaalsysteem het mogelijk om een Micro Market onbemand te laten en toch jouw medewerkers volledig van dienst kunnen zijn. Niet meer dan logisch om over te schakelen van kantine naar Micro Market nu het hybride werken het nieuwe normaal lijkt te worden.

Een vending machine bij jou op het werk? Neem contact op!

Graag denken we met je mee over een concept, wat we vervolgens in realisatie zullen brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van het contactformulier. We helpen je graag verder!

Trends in Kantoor

Warme maaltijd op de werkvloer?

Niet iedereen heeft een kantoorbaan van 9 tot 17uur. Wanneer je thuis niet kunt eten, door je drukke, verantwoordelijke of leuke baan wil je op het werk wel een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd kunnen nuttigen. Hiervoor hebben wij een perfecte oplossing; onze warme maaltijd service. Voedzaam, smaakvol en gevarieerd eten op de werkvloer.

Smart Fridge

Working 9 to 5… maar niet zonder een goede lunch! Met de nieuwste technologie maken we het mogelijk om een heerlijke verse maaltijd uit een Smart Fridge te halen. Gezonde, voedzame maaltijden waar je echt weer even mee vooruit kunt. En dat in aantrekkelijke designs. Daar loop je niet zomaar aan voorbij!

Full service met de Micro Market

Wanneer je niet alleen genoeg hebt aan een vendingmachine, dan kun je ook uitbreiden met onze Micro Market. Een volledig naar wens in te richten shop, met alle gemakken en voorzieningen van een bedrijfsrestaurant. Wil je meer weten over onze Micro Market en hoe dit in jouw bedrijfsconcept past? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Wij van Vendingland hebben de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken. Dat bieden wij in drie mogelijke vormen.
Kopen

Alles in eigen beheer en geen verborgen kosten. Totale controle

Huren

Geen grote uitgave in een keer, maar wel de bekende service van Vendingland.

Full Service

Op maat geleverd en wij regelen alles voor je, zodat je er geen omkijken naar hebt.