De beste service
voor uw gasten

Grenzeloos Plezier

Bied uw gasten in vakantieparken, pretparken en campings een ongeëvenaarde gastvrijheid en service, zelfs buiten openingstijden. Ontdek onze hoogwaardige vendingmachines die perfect aansluiten op de behoeften van uw gasten, 24/7 beschikbaar.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met een breed scala aan machines, inclusief smartfridges en freezers, kunnen we altijd voldoen aan de voorkeuren van uw gasten. Van verfrissende drankjes en smakelijke snacks tot warme of koude maaltijden, en zelfs non-foodartikelen zoals toiletartikelen, oplaadkabels en souvenirs. Dankzij slimme technologie evalueren we regelmatig de populariteit en voorraad van producten, zodat we altijd een actueel en gevarieerd aanbod kunnen bieden. Bij Vendingland zijn de mogelijkheden eindeloos.

WAAROM VENDINGLAND?

Bij Vendingland bieden we meer dan alleen vendingmachines. Wij combineren een moderne en stijlvolle uitstraling met geavanceerde functies zoals temperatuurregeling, storingsmeldingen die wij op afstand of op locatie verhelpen en inventarisbeheer. Wij begrijpen dat uw onderneming uniek is, daarom ontwerpen en plaatsen we op maat gemaakte automaten die perfect passen bij het design en de kwaliteitseisen van uw locatie.
Met ons fullservice beleid monitoren we met innovatieve IT-technologie de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines, en sturen we lokale partners aan voor tijdige aanvulling van producten. Zo voorkomt u onnodige verspilling en zijn de machines altijd goed gevuld.
Ontdek hoe Vendingland uw perfecte partner kan zijn en geniet van zorgeloze vending oplossingen voor uw onderneming eindeloos!

Uw klanten 24I7 bedienen

Ontdek hoe u uw gasten kunt verwennen met nog meer luxe en kwaliteit en neem contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en ideeën voor uw leisure onderneming en leveren een vrijblijvende offerte op maat.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Onze diensten:


Huren

Huren

Geen hoge aanschafkosten of de verantwoordelijkheid van eigendom. Huren bij Vendingland betekent betaalbaar vendinggemak. Wilt u nog meer efficiëntie behalen? Kies dan voor een combinatie met onze full service mogelijkheden.

Full Service

Full Service

Ga voor 100% gemak en onnodige verspilling van producten en ontdek nog meer mogelijkheden van onze full service dienstverlening! Zo monitoren wij op afstand de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen we lokale partners aan om producten tijdig aan te vullen.

Kopen

Kopen

Gaat uw voorkeur uit naar eigen beheer en heeft u de ervaring en expertise in huis om vendingmachines te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor volledige aankoop. Een eenmalige investering, zonder doorlopende kosten.