Een bijzondere service die je
klanten zullen waarderen

Parlevel micromarkets
Een nieuwe manier van verkoop

Bij Micro markets draait alles om het bieden van de beste verkoopervaring. Met een snelle en eenvoudige toegang tot een breed scala aan producten die uw klanten en bezoekers nodig hebben verhoogd u zonder inzet van personeel de klanttevredenheid en loyaliteit.

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder zelfbedieningskiosken en moderne betalingssystemen. Hierdoor wordt de verkoop snel en efficiënt afgehandeld, wat zorgt voor een prettige gebruikerservaring. Wij helpen u bij het ontwerpen, installeren en beheren van de micro market en geven u inzicht in uw verkoopgegevens en trends. Hierdoor kunt u het assortiment en de prijzen optimaliseren en de omzet verhogen.

Kortom, met Parlevel Micro markets kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen en een winstgevende locatie creëren zonder inzet van personeel.

Sterke operationele Hefboom

Handel op basis van harde gegevens en gedetailleerde inzichten om de productiviteit in uw hele bedrijf te verhogen. Optimaliseer uw activiteiten snel, groei efficiënt en verbeter uw bedrijfsresultaten drastisch.

Verhoog controle & verantwoordelijkheid

Volg uw vending-, Micro Market- en OCS-routes in realtime. Consolidatie van contanten, het volgen van bederf en beheertools helpen u om efficiënt te werken.

Onze diensten:


Huren

Huren

Geen hoge aanschafkosten of de verantwoordelijkheid van eigendom. Huren bij Vendingland betekent betaalbaar vendinggemak. Wilt u nog meer efficiëntie behalen? Kies dan voor een combinatie met onze full service mogelijkheden.

Full Service

Full Service

Ga voor 100% gemak en onnodige verspilling van producten en ontdek nog meer mogelijkheden van onze full service dienstverlening! Zo monitoren wij op afstand de actuele voorraad, status en opbrengst van de machines en sturen we lokale partners aan om producten tijdig aan te vullen.

Kopen

Kopen

Gaat uw voorkeur uit naar eigen beheer en heeft u de ervaring en expertise in huis om vendingmachines te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor volledige aankoop. Een eenmalige investering, zonder doorlopende kosten.