Onvoorwaardelijke
liefde voor automaten

Wij beloven niets dat we niet
waar kunnen maken

Wij van Vendingland hebben de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken. Vendingland is een typisch familiebedrijf. Wij begeven ons al meerdere generaties in de vendingwereld en weten ondertussen maar al te goed wat de meest geliefde machines zijn en welke automaten in welke omgeving te plaatsen. We werken graag samen met architecten en cateraars. Of u nou op zoek bent naar verse bonenkoffie voor uw personeel, of uw bezoekers de mogelijkheid wil bieden van een warme soep te genieten.

Onze roots liggen in het oosten van het land. We zijn nuchtere, hard werkende mensen. Wij beloven niets, dat we niet waar kunnen maken en hechten veel waarde aan een goede kwaliteit tegen een realistische prijs. Geen overbodige luxe, wél hele mooie machines die goed werken.

Iedereen in ons team heeft een onvoorwaardelijke liefde voor automaten. Op ons hoofdkantoor in Neede verzorgen wij alle aanvragen en plaatsingen en vanuit onze distributiecentra verzorgen we een snelle bevoorrading. Onze mensen zijn dag en nacht bereikbaar om technische problemen te verhelpen, maar bovenal om de machines tijdig te onderhouden zodat technische problemen niet of nauwelijks voorkomen.