Vacature: Stagiair Reporting

Ben jij een ambitieuze hbo student Bedrijfseconomie die graag wil proeven van het bedrijfsleven? Dan is deze stage bij Vendingland iets voor jou. Vanaf september zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair.

Wat bieden wij?
Als stagiair ondersteun je ons volledig gedigitaliseerde financiële proces met haar administratieve en controlling activiteiten. Je krijgt de kans om mee te werken aan veelzijdige projecten, zoals het opstellen van managementrapportages voor onze grootste klanten. Ook krijg je een goed beeld van het gehele bedrijfsproces, waarin je het financiële aspect combineert met onder andere logistiek, service en ICT. Als stagiair word je hierin vanzelfsprekend goed begeleid.

Wat vragen wij van je?
Voor deze functie zoeken wij een stagiair(e) (m/v) die:

  • Studeert op HBO- niveau, richting bedrijfseconomie;
  • Proactief is en goed zelfstandig kan werken;
  • Gestructureerd en accuraat werkt;
  • Leergiering en enthousiast is.

Wie zijn wij?
Vendingland is een internationale en flexibele organisatie, die proactief anticipeert in veranderingen in consumptie en technische faciliteiten. De organisatie heeft vele jaren ervaring met het instaleren en onderhouden van vending- en koffiemachines. Vendingland is in meerdere landen actief, zoals: Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk. We werken veel op drukke locaties. Wij zijn trots dat de volgende organisaties onderdeel uitmaken van ons klantenbestand; Basic-Fit, GVB, de Commons Hotels, Inntel Hotels, Takeaway, Amazon en Ahold Delhaize waaronder de distributiecentra van AH Online en Albert Heijn.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Superleuk! Vul onderstaande contactformulier in.