Over ons

Wij van Vendingland hebben de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken. Vendingland is een typisch familiebedrijf. Wij begeven ons al meerdere generaties in de vendingwereld en weten ondertussen maar al te goed wat de meest geliefde machines zijn en welke automaten in welke omgeving te plaatsen. We werken graag samen met architecten en cateraars. Of u nou op zoek bent naar verse bonenkoffie voor uw personeel, of uw bezoekers de mogelijkheid wil bieden van een warme soep te genieten.

Onze roots liggen in het oosten van het land. We zijn nuchtere, hard werkende mensen. Wij beloven niets, dat we niet waar kunnen maken en hechten veel waarde aan een goede kwaliteit tegen een realistische prijs. Geen overbodige luxe, wél hele mooie machines die goed werken.

Iedereen in ons team heeft een onvoorwaardelijke liefde voor automaten. Op ons hoofdkantoor in Neede verzorgen wij alle aanvragen en plaatsingen en vanuit onze distributiecentra verzorgen we een snelle bevoorrading. Onze mensen zijn dag en nacht bereikbaar om technische problemen te verhelpen, maar bovenal om de machines tijdig te onderhouden zodat technische problemen niet of nauwelijks voorkomen.

  • Nieuw in Vendingland! Scherp geprijsde vendingmachine

    Ons team werkt continu aan verbeteringen en nieuwe innovaties. Binnenkort leveren we een nieuwe, scherp geprijsde vendingmachine die je goed zelf kunt bijvullen. Ideaal als instapmodel voor hostels en hotels. Maar ook voor kleinere werk- of leeromgevingen. Natuurlijk met de…

  • Monumentaal schoolgebouw nóg mooier dankzij Vendingland

    Het vooruitstrevende ROC van Twente ontwikkelde een unieke onderwijslocatie in de voormalige ijzergieterij van Stork in Hengelo. De haast kathedrale hal en de industriële elementen geeft het onderwijscomplex karakter. In deze omgeving voelen de vendingmachines van Vendingland zich natuurlijk volkomen…

  • Nieuwe lijn Dorado koffiemachines

    De nieuwe koffiemachines van Dorado zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ook erg gebruiksvriendelijk. Leverbaar met diverse soorten koffie van ons eigen merk Gebroeders Koffie of van het grootste internationale koffielabel illy.