Draag bij aan een
goede leeromgeving

Onderwijs

Gezonde automaten op school zijn nog niet de norm, terwijl bewustzijn over voeding met de dag groeit. Belangrijk is het dan ook om studenten de mogelijkheid te geven een betere keuze te maken. Gelukkig groeit de beschikbaarheid van gezonde snacks in automaten gestaag. Vendingland draagt hier aan bij door een variatie aan gezonde snacks en dranken te bieden. Daar komen leerlingen de dag wel mee door!

Gezonde automaten op school

Veel van de huidige automaten op school staan gezonde voeding in de weg, terwijl we dat juist willen voorkomen. Tijdens de biologieles horen studenten wat het effect is van voeding op hun lichaam, maar bij het verlaten van het klaslokaal stuiten zij op een snoepautomaat. Tegenstrijdig, vind je niet? Scholen kunnen deze makkelijk vervangen door gezonde snoepautomaten. Vendingland levert maatwerk en stemt de automaten af op jouw wensen. Een vending machine kun je kopen of huren en ook bieden we een full-service beleid.

Kantine versus vending machine op school

Met de kantines lijkt het goed gesteld. Kantines bieden namelijk meer producten uit de Schijf van Vijf en minder snoep, snacks en frisdrank. Uit onderzoek van het RIVM komt duidelijk naar voren dat ongezonde voeding nog altijd de dienst uitmaakt als het aankomt op het aanbod van vending machines. Zonde, want de nodige technologie om een betere keuze te stimuleren is al lang beschikbaar! Zo beschikken we over Micro Markets waarbij leerlingen contactloos kunnen betalen en verse maaltijden op kunnen pikken zonder dat daar nog personeel aan te pas komt. Tenslotte hebben we Smart Fridges waar je bijvoorbeeld een verse smoothie uit kunt halen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Zie je onze machines al helemaal voor je in de aula maar nog geen idee hoe deze eruit moet komen te zien? Voor al je vragen kun je bij ons terecht. Graag denken we met je mee! Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Trends in Onderwijs

Coronaproof met Contactloos betalen

Onze slimme vendingmachines gaan helemaal mee met de huidige tijd. Waar je vroeger nog je laatste muntgeld in de vendingmachine stopte, betaal je nu eenvoudig, veilig, snel en uiteraard coronaproof met je bankpas of telefoon.

ken je onze nieuwe automaten al?

Aantrekkelijke productpresentaties, eenvoudige bediening en slimme betaalsystemen trekken de aandacht bij iedere voorbijganger. Met oog voor design en optimaal gebruiksgemak bedienen wij alle doelgroepen.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Wij van Vendingland hebben de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken. Dat bieden wij in drie mogelijke vormen.
Kopen

Alles in eigen beheer en geen verborgen kosten. Totale controle

Huren

Geen grote uitgave in een keer, maar wel de bekende service van Vendingland.

Full Service

Op maat geleverd en wij regelen alles voor je, zodat je er geen omkijken naar hebt.