24/7 een ruime keuze voor
elk moment van de dag

Industrie

Een vending machine voor magazijnen, productiebedrijven en industrie. Niet eens een gek idee, aangezien deze plekken toch vaak minimaal enkele voetbalvelden groot zijn. Aan alleen een kantine heb je dan ook vaak niet genoeg. Die ene koffiecorner op de hoek of een vers belegd broodje kan net hetgeen zijn wat jouw medewerkers weer een energie boost geeft. Vendingland biedt een compleet aanbod aan verse en gezonde producten.

Vending machine in industrie

Laten we wel wezen: het werk wat mensen in de industriële sector doen is fysiek zwaar en kost veel energie. Het is belangrijk om zo tussendoor een pauze te nemen en daarbij het energieniveau weer op het gewenste niveau te brengen. We bieden dan ook een variatie aan gezonde producten aan en kunnen drank- en foodautomaten samenstellen die helemaal matchen met jouw behoeften, zowel qua productaanbod als toepassingen.

Vending machine levert winst voor alle partijen op

Het is van essentieel belang dat jouw medewerkers gezond blijven. Daar gaan niet alleen jouw medewerkers maar ook jijzelf op vooruit en dus levert het neerzetten van een vending machine een win-win situatie op. Ten eerste heb je er zelf geen werk aan, omdat de vending machine als een Micro Market draait zonder personeel. Behalve ons personeel uiteraard, dat altijd klaar staat om service te verlenen. Maar daarbij gaan we uiterst efficiënt te werk. Door slim voorraadbeheer voorkomen we verspilling en is de machine toch altijd goed gevuld. De machine leert patronen te zien en weet dan ook precies wanneer de voorraad bijgevuld moet worden. Zo zet je personeel in op de vlakken die jouw business beter doen laten presteren zonder in te leveren op het welzijn van jouw medewerkers.

Automaat laten plaatsen? Neem contact met ons op!

Vendingland biedt eindeloze mogelijkheden in het maken van vending machines. Zo is het zelfs mogelijk om een machine op maat te laten maken. Kies zelf welke toepassingen jouw machine moet bevatten en hoe deze eruit komt te zien qua design. Een vending machine in jouw huisstijl? Het kan gewoon! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Trends in Industrie

Gevolgen slechte levensstijl bij fysieke beroepen

Het gevolg van een aanhoudende, slechte levensstijl is een verhoogde kans op ziekteverzuim onder werknemers. Wanneer er sprake is van een (groot) ziekteverzuim, betekent dit voor de werkgever allerlei nadelen en kosten. Daarnaast blijkt dat werkgevers de verzuimkosten vaak veel te laag inschatten.

Totaalleverancier in iedere sector

Als totaalleverancier van vendingsystemen hebben wij ervaring in alle denkbare branches. Onze klanten lopen uiteen van ziekenhuizen tot scholengemeenschappen, van zakelijke dienstverleners tot de industrie sector. Een verfrissend drankje bij de zelf meegenomen lunch, of misschien een complete (warme) lunch voor jouw mensen.

Bij vending machines zijn de opties eindeloos

Wij van Vendingland hebben de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken. Dat bieden wij in drie mogelijke vormen.
Kopen

Alles in eigen beheer en geen verborgen kosten. Totale controle

Huren

Geen grote uitgave in een keer, maar wel de bekende service van Vendingland.

Full Service

Op maat geleverd en wij regelen alles voor je, zodat je er geen omkijken naar hebt.