Nieuws

Nieuw in Vendingland! Scherp geprijsde vendingmachine

Vendingland---elettraOns team werkt continu aan verbeteringen en nieuwe innovaties. Binnenkort leveren we een nieuwe, scherp geprijsde vendingmachine die je goed zelf kunt bijvullen. Ideaal als instapmodel voor hostels en hotels. Maar ook voor kleinere werk- of leeromgevingen.

Natuurlijk met de vertrouwde kwaliteit van Vendingland. Bovendien is er binnenkort een nieuwe koffiemachine leverbaar in dezelfde lijn waar deze vendingmachine aan gekoppeld kan worden. Interesse? Bel of mail ons en vraag naar de scherpe (koop)prijs.

Monumentaal schoolgebouw nóg mooier dankzij Vendingland

Het vooruitstrevende ROC van Twente ontwikkelde een unieke onderwijslocatie in de voormalige ijzergieterij van Stork in Hengelo. De haast kathedrale hal en de industriële elementen geeft het onderwijscomplex karakter. In deze omgeving voelen de vendingmachines van Vendingland zich natuurlijk volkomen thuis. Het strakke Italiaanse design sluit perfect aan op De Gieterij.

Nieuwe lijn Dorado koffiemachines

De nieuwe koffiemachines van Dorado zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ook erg gebruiksvriendelijk. Leverbaar met diverse soorten koffie van ons eigen merk Gebroeders Koffie of van het grootste internationale koffielabel illy.

Eigen Vendingland-iconen voor de touch screens van ZEN

De navigatie van de vendingmachines van de ZEN werkt al soepel door de touch screens, maar het gebruik van de machines wordt helemaal een pretje door de moderne iconen die wij speciaal voor deze machines hebben laten ontwikkelen. 

Succesvolle start samenwerking NHL

De studenten van de NHL zullen vanaf nu niets meer te kort komen met een volledig aanbod aan vendingmachines. Een tegoed op de collegekaart zorgt voor een makkelijk en snel gebruik. Het enige waar nog over nagedacht moet worden is wat te drinken.